BLOGGER TEMPLATES AND MySpace 2.0 Layouts »

Wednesday, March 23, 2011

Hari yang sungguh indah :)

Terima kasih kepada semua rakan taulan yang tidak putus putus mengucapkan tahniah di atas keputusan SPM yang telah saya perolehi hari ini. Sampai low bat dek nak balas semua inbox,wall dan text.tak menang tangan. Tak lupa juga yang call. Sangat sangat terharu *kononnya* haha.

First of all, nak berterima kasih kat cikgu cikgu for sure. Kalau tak ada cikgu memang tak mungkinlah result saya macam tu kan kan? yang cikgu physisc tu, hmmm. tak tahu nak cakap apa but still I have to thanked him. At least I got D right? If saya dapat G, alamatnya menangislah saya. haha. THANK YOU A LOT TEACHERS! <3

Second, to my parents. Kadang kadang saya ni suka requests yang pelik pelik dari parents. Nak ini la nak itulah. Pembakar semangatlah konon. haha. Selagi mereka mampu beri they'll try to get it for me. They always push and give me 'motivation' sebagai penyuntik semangat but I still the same --' Guess I have no feeling at all, maybe.. hahaha. Just now in car, my dad say to me "I'll give everything for you to go on with your study". He cry when he knew my result. He say he is proud with me :'( I almost cry just now. Dady, I promise. I will do the best :) I love you and mommy <3

Then, to all my friends. Tak kiralah sama kelas ke tak thanks. You all mewujudkan persaingan yang membakar semangat untuk menjadi yang terbaik tetapi persaingan yang sihatlah. Even tak pernah dapat number 1 or 2 sebab orang pandai sangat I still grateful because every year my mom will accompany me to attend Majlis Anugerah Pelajar Cemerlang. Thats the least I can do for my family for this moment. Al-maklumlah, pengganggur terhebat zaman ini. hahaha. Thanks a lot guys for the knowledge that you've shared with me!

Next target : Application for universities or colleges :)
Itu saja entry untuk hari ini. will update more if ada berita gempak! kalau nak tau.. stay tune! haha.

2 comments:

amoiy said...

congratulation for your result :)

amoiy said...

good luck :)