BLOGGER TEMPLATES AND MySpace 2.0 Layouts »

Friday, August 13, 2010

Sungkey punya cerita

Hari ini I escape kelas tambahan BI. MALAS nak mampussss :/ Dahlah time balik kelas tambahan AddMath hujan lebat. No choice. Paksa redah hujannnnn. I LOVE MY SHOES so I berkaki ayam keluar sekolah meredah hujan yang lebat. I know it sound euwwwwwww~ but who cares? haha. Outing dengan Yatie, her mom and Yem :D jalai jalai di Parkson then beli manok di Giant and A+, pick Yatie's brother from his office then zrommmm balik rumah. Plh lawak bodo kat umh jap then keluar bersungkey gk. ngeeee :D Jumpa sama Amal and the gang and Baby with her boyfie and her boyfie friends. laugh laugh laugh ... -.-' riuh ada jak McD oleh sora mkorg tetak. hello?ada aku kesah? haha. main bowling for 2 rounds. I win the first round and second round win by Yem. Seri. Okay la kan? haha. dh habis ceta bowling we all kayo kayo. then lalu at cgek kdey comp. Webcam ny ya pelik. Mun kita dekat nan webcam ya nak, mata kita jadi love and our hair jadi alfro! HAHAHA. ada 3 guys yang lalu depan tu. buat muka bodo jak tgk rupa dia berubah jadi hodoh cmtu. haha. yang lelaki yang terakhir tu yang lawak. siap tilit tilit lagi! hahaha. perey tetak. my usus pun nak bgolongggggg ketawaaaa. hahaha and now my throat are so so painful and my voice has faded :/

2 comments:

BabyDarl said...

waaa i wish i can join you guys men bowling :((

Charmaine Garnette said...

next time okay sayangg :D